سه‌شنبه, 29 اسفند 1402

۱۳۹۸/۰۲/۳۰
نشریه ترویجی " تغذیه كمكی بره های شیر خوار در مرتع" در سامانه تالار ترویج دانش و فنون كشاورزی رونمایی و چاپ شد

نشریه ترویجی " تغذیه کمکی بره های شیر خوار در مرتع " در سامانه تالار ترویج دانش و فنون کشاورزی رونمایی و چاپ شد .

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل نشریه ترویجی " تغذیه کمکی بره های شیر خوار در مرتع " در تالار ترویج دانش و فنون کشاورزی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی رونمایی و چاپ شد. نشریات ترویجی یکی از ابزارهای مهم و اثربخش برای افزایش ضریب نفوذ دانش در بدنه بخش کشاورزی است. نشریه ترویجی " تغذیه کمکی بره های شیر خوار در مرتع " توسط دکتر محمود صحرائی عضو هیأت علمی بخش تحقیقات علوم دامی نگارش شده که با همکاری دفتر شبکه دانش و رسانه‌های ترویجی و انتشاراتی نشر آموزش کشاورزی منتشر شده است .

روابط عمومی و بین الملل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی  استان اردبیل

روابط عمومی و بین الملل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل
امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱