• سایت رهبری
  • سایت ریاست جمهوری
  • پایگاه اطلاع رسانی دولت
عنوان : نشریه ترویجی " تغذیه كمكی بره های شیر خوار در مرتع" در سامانه تالار ترویج دانش و فنون كشاورزی رونمایی و چاپ شد
تاريخ :
 ۱۳۹۸/۰۲/۳۰
منبع خبر : روابط عمومی و بین الملل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل

امتیاز :  ۵/۰۰ |  مجموع :  ۱

نشریه ترویجی " تغذیه کمکی بره های شیر خوار در مرتع " در سامانه تالار ترویج دانش و فنون کشاورزی رونمایی و چاپ شد .

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل نشریه ترویجی " تغذیه کمکی بره های شیر خوار در مرتع " در تالار ترویج دانش و فنون کشاورزی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی رونمایی و چاپ شد. نشریات ترویجی یکی از ابزارهای مهم و اثربخش برای افزایش ضریب نفوذ دانش در بدنه بخش کشاورزی است. نشریه ترویجی " تغذیه کمکی بره های شیر خوار در مرتع " توسط دکتر محمود صحرائی عضو هیأت علمی بخش تحقیقات علوم دامی نگارش شده که با همکاری دفتر شبکه دانش و رسانه‌های ترویجی و انتشاراتی نشر آموزش کشاورزی منتشر شده است .

روابط عمومی و بین الملل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی  استان اردبیل