Tuesday, November 26, 2024
  • time : 00:00
  • Date : Sat Oct 16, 2021
  • news code : 150544
پایش و بررسی روش‌های بهبود شاخص تولید در واحدهای مرغداری گوشتی استان توسط عضو هیأت علمی مركز تحقیقات و آموزش كشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل دکتر محمود صحرایی رئیس بخش تحقیقات علوم دامی مرکز در این رابطه گفت: برای انجام این پروژه محققین بخش تحقیقات علوم دامی مرکز در مورخه ۲۲ مهرماه ۱۴۰۰ با حضور در تعدادی از واحدهای مرغداری منتخب در حوزه شهرستان نمین قسمت‌های مختلف واحدهای مرغداری از قبیل سالن‌های پرورش، ساختمان و تأسیسات، سیستم‌های تهویه، انبار خوراک، روش‌های تهیه جیره‌های غذایی، کیفیت نهاده‌های مصرفی از قبیل اقلام خوراکی، جوجه یک‌روزه، واکسن‌ها و مکمل‌ها توسط محققین به صورت فنی مورد پایش و بررسی فنی قرار گرفت و در ادامه با توجه به سن پرورش، نوع سویه پرورشی، اقلام خوراکی و شکل خوراک مصرفی برنامه‌های تغذیه‌ای و مدیریتی مناسب برای هر واحد ارائه گردید.

news source
روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل
Average :  0 |  Submitted :  0

Tags