به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل روز شنبه 22 آبان ماه سال جاری برنامه رادیویی با عنوان «روشهای بهبود شاخص تولید و مزیتهای پرورش مرغ سایز» با شرکت دکتر محمود صحرایی عضو هیأت علمی مرکز به صورت زنده از شبکه سبلان از ساعت 19.15 لغایت ۲۰ پخش گردید.
در این برنامه به موضوعاتی از قبیل اهمیت صنعت مرغ گوشتی در ایجاد امنیت غذایی، مزیتهای تولید گوشت مرغ، تغذیه علمی مرغ گوشتی در مراحل مختلف آغازین، رشد و پایانی، تعریف مرغ سایز (مرغ سایز در واقع تولید مرغ گوشتی با وزن یکسان و استاندارد است که از نظر سنی ۳۵ تا ۴۰ روزگی، وزن زنده 1.8 الی ۲ کیلوگرم، وزن لاشه قابل طبخ ۱.۳ الی ۱.۵ کیلوگرم باشد)، ویژگیهای مرغ سایز، مزیتهای تولید مرغ سایز از جمله کاهش طول دوره پرورش، افزایش تعداد دفعات جوجه ریزی، صرفهجویی در مصرف خوراک و بهبود ضریب تبدیل غذایی، افزایش شاخص تولید، کاهش تلفات، کاهش مصرف آنتیبیوتیکها و واکسنها، تولید گوشت مرغ ترد و خوش طعم، تولید لاشه با چربی کمتر، کاهش قیمت تمام شده مرغ گوشتی و افزایش قدرت خرید مصرف کنندگان، پتانسیلها و اثربخشی تولید مرغ سایز در صنعت مرغداری پرداخته شد.