Wednesday, April 16, 2025
  • time : 00:00
  • Date : Sun Dec 05, 2021
  • news code : 154379
حضور عضو هیأت علمی بخش تحقیقات علوم دامی مركز تحقیقات و آموزش كشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل در برنامه زنده رادیویی شبكه سبلان

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل برنامه رادیویی با موضوع «استفاده از جیره‌های غذایی اقتصادی در تغذیه مرغ گوشتی» شنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۹.۱۵ الی ۲۰ به صورت زنده از شبکه سبلان صدا و سیمای مرکز اردبیل پخش گردید. در این برنامه رادیویی دکتر صحرایی عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل به بحث کارشناسی در خصوص موضوع استفاده از جیره‌های غذایی اقتصادی در تغذیه مرغ گوشتی پرداخت.

رئیس بخش تحقیقات علوم دامی مرکز به مواردی از قبیل اهمیت تغذیه در مرغ گوشتی، مراحل تغذیه مرغ گوشتی، توسعه و تکامل دستگاه گوارش طیور، اجزای تشکیل دهنده جیره‌های غذایی مرغ گوشتی، اقلام خوراکی مورد مصرف در تنظیم جیره‌های غذایی، شکل خوراک مصرفی، ضرورت استفاده از اقلام خوراکی جایگزین ذرت و کنجاله سویا، معرفی اقلام خوراکی جایگزین ذرت و کنجاله سویا از قبیل بقایای بوجاری گندم، سورگوم، تریتیکاله، جوی لخت، کنجاله کلزا، پودر گوشت، بقایای کشتارگاه طیور بقایای بوجاری حبوبات و ۰۰۰ اشاره کرد. همچنین در این برنامه مطالبی در خصوص میزان مصرف، روش‌های فرآوری و استفاده بهینه از اقلام خوراکی جایگزین از قبیل بقایای بوجاری گندم، کنجاله کلزا، پودر بقایای کشتارگاه طیور، پودر گوشت و ... در تنظیم جیره‌های غذایی اقتصادی در مراحل آغازین، رشد و پایانی جوجه‌های گوشتی ارائه گردید.

news source
روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل
Average :  0 |  Submitted :  0

Tags