به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل این وبینار آموزشی یکشنبه ۲۲ اسفندماه ۱۴۰۰ توسط رئیس بخش تحقیقات تغذیه دکتر آقاشاهی و اعضای محترم هیأت علمی مؤسسات تحقیقات علوم دامی کشور و با همکاری و مشارکت بخش تحقیقات علوم دامی اردبیل و مدیران فارم مجتمع دامپروری کشت و صنعت و دامپروری مغان برگزار شد در این دوره آموزشی به موضوعاتی از قبیل مراحل تهیه سیلاژ یونجه، مراحل فنولوژی برداشت یونجه، اندازه ذرات علوفه چاپر شده، چالشها و مشکلات تهیه سیلاژ یونجه، افزودنیهای سیلاژ یونجه، دستگاههای برداشت و سیلاژ یونجه، مزیتهای اقتصادی تهیه و مصرف سیلاژ یونجه در تغذیه گاوهای شیری، روشهای کاهش تلفات سیلاژ یونجه، ویژگیها و خصوصیات سیلاژ یونجه خوب، پرداخته شد.