به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل چهارمین دوره آموزشی طرح سنجش مهارت کشاورزی در رشتهٔ تولید نهال و جنگلکاری با حضور ۶۵ نفر از علاقهمندان، فراگیران و تولیدکنندگان نهال در پردیس آموزش کشاورزی اردبیل ویژه فصل زمستان سال ۱۴۰۳ برگزار شد.
در حاشیه برگزاری آزمون نظری و عملی این دوره، یونس رستمی کیا مدرس این دوره با اشاره به اینکه حفاظت، احیا، و توسعه عرصههای جنگلی لازمه جلب همکاری و مشارکت مردم و جوامع محلی اظهار داشت: تولید نهال بومی شناسنامهدار و قوی اولین قدم در ترمیم و احیاء تودههای جنگلی تخریب شده است و کاشت نهال نامطلوب سبب کاهش میزان موفقیت پروژههای احیایی و از دست رفتن فرصت و هزینهها میشود.
عضو هیأت علمی بخش تحقیقات جنگلها و مراتع مرکز گفت: در این زمینه استان اردبیل به لحاظ شرایط اقلیمی، خاکی و فیزیوگرافی منحصربهفرد از تنوع گونهای زیادی برخوردار بوده و میتواند از ظرفیت بالایی برای بهبود عملکرد نهضت ملی کاشت و تولید نهال برخوردار شود و مشارکت مردم در امر کاشت نهال و حفاظت از عرصههای منابع طبیعی از موارد مهمی است که باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.
یونس رستمی کیا خاطرنشان کرد: عرصه طبیعی جنگلی جزء جدانشدنی از توسعه شهری و روستایی است و توسعه پایدار باید در کنار استفاده از منابع طبیعی در جهت حفظ و نگهداری آن برای نسلهای بعدی انجام شود.
گفتنی است؛ این دوره ۲۸ روزه بر اساس هماهنگی انجام شده با مؤسسه آموزش عالی علمیکاربردی و مهارتی و سرفصلهای مربوطه باهدف ارتقای سطح دانش فنی و مهارت علمی و عملی کارآموزان در زمینه مسائل مربوط به عملیات و مراحل تولید نهال و جنگلکاری به شیوه فنی و اصولی اجرا شد.
جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید