به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل یافته تحقیقاتی تحت عنوان استفاده از کنجاله کلزا در تغذیه جوجههای گوشتی در کتاب یافتههای سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به چاپ رسیده است.
مجری مسئول این پروژه دکتر محمود صحرایی رئیس بخش تحقیقات علوم دامی مرکز است. در دستورالعمل به کارگیری این یافته تحقیقاتی در عرصه آمده است؛ مصرف کنجاله کلزا تا 16 درصد بدون هرگونه تأثیر منفی بر صفات تولیدی در جیره غذایی جوجههای گوشتی قابل استفاده است و از نظر ارزیابی اقتصادی نیز شاخص کارآیی تولید و هزینه هر کیلوگرم جیره در جیره حاوی 16 درصد کنجاله کلزا کمتر بوده و کاربرد این فرآورده به منظور صرفهجویی در هزینه تغذیه واحدهای پرورش جوجههای گوشتی توصیه میشود.