به گزارش روابط عمومی مرکز، روز یکشنبه 30 شهریورماه 1399 مراسم باشکوهی در ایستگاه تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آلاروق اردبیل برگزار شد. در این مراسم که رئیس مرکز، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی، مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در مرکز و جمع کثیری از کارکنان با رعایت پروتکلهای بهداشتی حضور داشتند یاد و خاطره و رشادتها و جانفشانی های غیور مردان هشت سال دفاع مقدس گرامی داشته شد.
در این مراسم ابتدا دکتر حسین کربلائی خیاوی اظهار داشت: سی و یکم شهریورماه یادآور پایداری، استقامت، رادمردی و رشادتهای شهیدان، جانبازان و ایثارگران و نماد اتحاد و همدلی ملت بزرگ ایران اسلامی برای دفاع از کیان و حیثیت میهن عزیزمان ایران است و این واقعه مهم برای همیشه در تاریخ به عنوان حماسهای ماندگار ثبت و بر تارک ایران اسلامی خواهد درخشید.
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل افزود: خودباوری، رشد و پرورش جوانان غیرتمند و احساس نیاز به خودکفایی و قطع وابستگی از مهمترین دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس است.
دکتر کربلائی خیاوی افزود: تاریخ به خوبی گواهی خواهد داد که رشادتها و از خود گذشتگیهای ملت بزرگ ایران با پیروی و الگوپذیری از نهضت سرخ عاشورا و خط سبز ولایت جلوی زیاده خواهیهای دشمنان انقلاب اسلامی ایران را گرفت و اجازه تصرف حتی یک وجب از خاک مقدس این سرزمین را به متجاوزان و غاصبان نداد.
حاج آقا اکبری مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی اردبیل بیان داشت: ذکر فداکاری و مجاهدت رزمندگان دوران دفاع مقدس موجب زنده نگه داشتن و پویایی اسلام و انقلاب اسلامی و بیانگر آمادگی و حفظ قدرت دفاعی ملت قهرمان ایران است.
وی گفت: حدیث هشت سال دفاع مقدس، مقاومت و مظلومیت ملتى که قلههاى سربلند ایثار و حماسه و شرف را در راه دفاع از کیان انقلاب و میهن اسلامى خویش در نوردیده است، حکایت ماندگار دلاورى شهیدان و شاهدانى است که با خون و جانشان سطر سطر تاریخ این مرز و بوم اسلامى را نگاشتهاند.
در ادامه حجتالاسلاموالمسلمین دهقان مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در مرکز ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تسلیت به مناسبت ماه محرم به بیان فلسفه و اهداف قيام عاشورا از ديدگاه امام حسين (ع) پرداخت و اظهار داشت: امام حسين (ع) در مكه در جمع گروهي از علما و نخبگان ديگر مناطق اسلامي با ايراد خطبهاي كوبنده، ضمن يادآوري وظيفه سنگين و تكليف خطير علما و بزرگان درباره پاسداري از كيان دين و اعتقادات مسلمانان و پيامدهاي سكوت در برابر جنايات امويان، از خاموشي آنان در برابر سياستهاي دينستيزانه حاكمان اموی انتقاد كرده و هرگونه همراهي و سازش با آنان را گناه نابخشودني دانستند.