پنج‌شنبه, 22 آذر 1403

مركز تحقيقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل (مغان)

  • ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۳۹۹/۱۲/۱۰ 
  • کد خبر : ۱۳۹۰۲۸
افتتاح شبكه تلویزیونی بركت در استودیو كشاورز با حضور رئیس مركز تحقیقات و آموزش كشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل افتتاح شبکه تلویزیونی بركت در استودیو کشاورز، در سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل توسط آقایان دکتر حسین کربلائی خیاوی رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل و مهندس نیکشاد رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان روز چهارشنبه 6 اسفند 1399 انجام شد. اولین برنامه با محوریت طرح یاوران تولید استان اردبیل با حضور دکتر حسین کربلائی خیاوی و مهندس نیکشاد تهیه گردید.

در اولین برنامه تلویزیونی شبکه برکت دکتر حسین کربلائی خیاوی اظهار داشت: در راستای تحقق جهش تولید در بخش کشاورزی با هدف ارتقای خوداتکایی در تولید غذا بر اساس برنامه‌های اعلامی و به منظور تعامل هر چه نزدیک‌تر همه واحدهای اجرایی و تحقیقاتی و افزایش اثربخشی علم و فناوری در عرصه‌های تولیدی، طرح «یاوران تولید» با هدف بهره­مندی حداکثری از ظرفیت و اعضا هیأت علمی و محققان و مؤسسات و مراکز تحقیقاتی به طور مؤثر و حداکثری، در اردیبهشت‌ماه سال 1399 در کشور شروع شد. اولین جلسه کارگروه یاوران تولید استان اردبیل در تاریخ 10 خرداد 99 با حضور رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان، معاونین تولیدات گیاهی و تولیدات دامی، مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی، مروجان ارشد، دبیر محققان معین و دبیر مروجان پهنه در محل سازمان جهاد کشاورزی تشکیل گردید.

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل افزود: 10 جلسه کارگروه یاوران تولید در شهرستان‌های مختلف استان جهت توجیه و تشکیل کارگروه برگزار شد. هر شهرستان مشکلات تولید را جمع‌آوری به کارگروه استانی ارسال نمودند و بر اساس موضوع گروه سه نفری تشکیل و به محل اعزام گردیدند. در طی این مدت پس از اعلام مشکلات تولید بلافاصله گروه استانی شامل نماینده بخش اجرا، بخش ترویج و بخش تحقیق تشکیل و به محل مورد نظر مراجعه شده و راهکار عملی تا حصول نتیجه پیگیری می‌شود.

دکتر حسین کربلائی خیاوی با بیان اینکه طرح یاوران تولید نقشه راه جهت انتقال دستاوردهای تحقیقاتی به مزارع کشاورزان در راستای حل مشکلات تولید است، اظهار داشت: قسمت زیادی از مشکلات بخش کشاورزی و کاهش عملکرد مربوط به عدم دسترسی بهره‌برداران و تولیدکنندگان به دانش فنی مورد نیاز است. علم و دانش و دستاوردهای تحقیقاتی باید به عرصه‌های تولیدی منتقل شوند که از طریق اجرای طرح نظام نوین ترویج موفقیت خوبی حاصل شد، طرح یاوران تولید گام دوم نظام نوین است.

وی همچنین به تدوین سند راهبردی بخش کشاورزی در استان اردبیل و تدوین اطلس رنگی ذخایر ژنتیکی اشاره کرد.

در این شبکه سعی خواهد شد نقش کلیه واحدهای اجرایی و تحقیقاتی تابعه سازمان جهاد کشاورزی در تأمین نیاز تولیدکنندگان، بهره‌برداران و تقویت توان فنی و مهارتی آن‌ها از طریق انتقال یافته‌های نوین بخش کشاورزی به مخاطبان اطلاع رسانی شود.

منبع خبر
روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل
امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها