به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل محققین بخش تحقیقات علوم دامی مرکز دوشنبه 15 آذرماه 1400 در قالب یاوران تولید با حضور در یک واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت ۲۵ هزار قطعه در حومه شهرستان نمین وضیعت پرورش، تغذیه، برنامههای خوراکدهی، بهداشت و واکسیناسیون آن واحد را مورد بررسی قرار دادند. این واحد دارای ۲۵ هزار قطعه سویه گوشتی آرین به وزن ۲.۲۵ کیلوگرم است ضریب تبدیل غذایی آن 1.72 و میزان تلفات ۵.۵ درصد است شکل خوراک مصرفی در آن به صورت پلت و مواردی از آسیت در سالن مشاهده میشود. با توجه به رو به اتمام بودن دوره پرورش توصیههای فنی لازم توسط محققین بخش تحقیقات علوم دامی در خصوص پیشگیری از آسیت، برنامههای نوری، خوراکدهی، کاهش تلفات و بهبود بازدهی پرورش در دوره بعدی به مرغدار ارائه گردید.