به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل این دوره آموزشی به صورت مجازی در شبکه شاک توسط دکتر محمود صحرایی عضو هیأت علمی بخش تحقیقات علوم دامی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل، یکشنبه ۵ دیماه ۱۴۰۰ برگزار شد.
این دوره آموزشی در دو بخش ارائه گردید در بخش اول به اهمیت صنعت پرورش مرغ گوشتی، اهمیت و ضرورت تغذیه در مرغ گوشتی، بررسی عوامل تغذیهای و غیر تغذیهای مؤثر در پرورش مرغ گوشتی، تقسیمبندی و خصوصیات اقلام خوراکی مورد مصرف در تغذیه طیور، برنامههای تغذیهای و شکل خوراک مصرفی پرداخته شد. در بخش دوم این سخنرانی ویژگی و ارزش غذایی انواع اقلام خوراکی جایگزین ذرت و کنجاله سویا، از قبیل بقایای بوجاری گندم، سورگوم، تریتیکاله، جوی لخت، کنجاله کلزا، بقایای بوجاری حبوبات، بقایای کشتارگاه طیور، پودر گوشت، پودر گوشت و استخوان ارائه گردید و در نهایت بر اساس نتایج و دستاوردهای حاصله در بخش تحقیقات علوم دامی مرکز توصیههای فنی و کاربردی در خصوص روشهای بهینه فراوری و تهیه جیرههای غذایی اقتصادی با اقلام خوراکی جایگزین ذرت و کنجاله سویا در تغذیه مرغ گوشتی در مراحل مختلف پروش ارائه گردید.