سه‌شنبه, 6 آذر 1403

مركز تحقيقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل (مغان)

  • ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۱۰/۰۶ 
  • کد خبر : ۱۵۵۸۳۴
برگزاری دوره آموزشی با موضوع «تهیه جیره‌های غذایی اقتصادی برای تغذیه در واحدهای پرورش دهنده مرغ گوشتی» در شبكه شاك توسط عضو هیأت علمی مركز تحقیقات و آموزش كشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل این دوره آموزشی به صورت مجازی در شبکه شاک توسط دکتر محمود صحرایی عضو هیأت علمی بخش تحقیقات علوم دامی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل، یکشنبه ۵ دی‌ماه ۱۴۰۰ برگزار شد.

این دوره آموزشی در دو بخش ارائه گردید در بخش اول به اهمیت صنعت پرورش مرغ گوشتی، اهمیت و ضرورت تغذیه در مرغ گوشتی، بررسی عوامل تغذیه‌ای و غیر تغذیه‌ای مؤثر در پرورش مرغ گوشتی، تقسیم‌بندی و خصوصیات اقلام خوراکی مورد مصرف در تغذیه طیور، برنامه‌های تغذیه‌ای و شکل خوراک مصرفی پرداخته شد. در بخش دوم این سخنرانی ویژگی و ارزش غذایی انواع اقلام خوراکی جایگزین ذرت و کنجاله سویا، از قبیل بقایای بوجاری گندم، سورگوم، تریتیکاله، جوی لخت، کنجاله کلزا، بقایای بوجاری حبوبات، بقایای کشتارگاه طیور، پودر گوشت، پودر گوشت و استخوان ارائه گردید و در نهایت بر اساس نتایج و دستاوردهای حاصله در بخش تحقیقات علوم دامی مرکز توصیه‌های فنی و کاربردی در خصوص روش‌های بهینه فراوری و تهیه جیره‌های غذایی اقتصادی با اقلام خوراکی جایگزین ذرت و کنجاله سویا در تغذیه مرغ گوشتی در مراحل مختلف پروش ارائه گردید.

منبع خبر
روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل
امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها