به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل دویست و نهمین جلسه کمیته علمی و فنی بررسی طرحهای تحقیقاتی پیشنهادی روز دوشنبه 27 دی ماه 1400 با حضور رئیس مرکز، معاونان، اعضای کمیته فنی و محققانی که دارای طرحهای تحقیقاتی بودند در سالن کنفرانس مرکز تشکیل شد.
در این جلسه رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل با بیان اینکه بایستی از نقشآفرینی محققان در بخش خصوصی و پتانسیل علمی دانشگاهها برای هم افزایی تحقیقات در بخش کشاورزی بهرهمند شد، اظهار داشت: بخش کشاورزی دارای مشکلات فراوانی است، بنابراین لزوم هم افزایی بین سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به عنوان بازوی اجرایی پژوهشی وزارت جهاد کشاورزی و دانشکدههای کشاورزی به عنوان بدنه علمی و تحقیقاتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ارائه راه حل واحد به چالشهای اساسی بخش کشاورزی بیش از پیش مورد توجه قرار داده شود.
دکتر حسین کربلائی خیاوی با بیان اینکه در بحث رزومه هوشمند، اثربخشی یاوران تولید مورد توجه قرار نگرفته است، افزود: برای شاخصهای سامانه اثربخشی مانند ثبت رقم، اختراع، اکتشاف، فناوری و تولید نقشه علمی، سقف امتیاز در سال در نظر گرفته نشده است. در صورتی که برای شاخصهای سامانه اثربخشی مانند آموزشی، ترویجی، چاپ یافتههای قابل ترویج و دستاوردهای قابل تجاریسازی و علمی اجرایی سقف امتیاز در سال در نظر گرفته شده است.
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل با اشاره به اینکه برنامه رادیو و تلویزیونی در خصوص انتقال دانش در سامانه رزومه هوشمند مورد توجه قرار نگرفته است، به بیان نواقص سامانه اثربخشی و رزومه هوشمند پرداخت و گفت قطعاً این امر باعث افت شدید عملکرد آموزشی و ترویجی خواهد شد. وی از اعضای هیأت علمی مرکز خواست نسبت به تکمیل رزومه هوشمند به طوری جدی اقدام کنند. در این جلسه 4 فقره طرح تحقیقاتی پیشنهادی مطرح و پس از بحث و بررسی جهت طرح در جلسه شورای تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی استان مورد تصویب قرار گرفت.