به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل؛ دکتر کمال شهبازی با اعلام این مطلب اظهار داشت: افزایش ارزش افزوده در بخش کشاورزی از طریق افزایش تولید سرانه بهرهبرداران کشاورزی تأمین میشود و آموزش را باید عاملی تأثیرگذار در گسترش روشهای پیشرفته تولید و سودآور شدن واحدهای بهرهبرداری قلمداد کرد.
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل با بیان اینکه افزایش دانش بهرهبرداران کشاورزی و بهکارگیری شیوههای نوین علمی در بخش کشاورزی از طریق ارائه آموزشهای مهارتی امکانپذیر است، اظهار داشت: در شش ماهه اول سال جاری در حوزه آموزش بهرهبرداران شامل کارکنان وظیفه، عشایر، زندانیان، شرکت شهرکهای گلخانهای، کمیت امداد، تعاونی کمباین داران و تراکتور داران و شرکتهای خدامت مشاورهای و بیمه 114 دوره با حضور 2156 نفر اجرا شده که در مجموع معادل 14759 نفر روز بوده است.
دکتر کمال شهبازی بر اهمیت و ضرورت آموزش مجازی در کنار آموزش حضوری از طریق شبکه شاک تأکید کرد و افزود: آموزش مجازی دیگر از آموزشهایمان حذف نخواهد شد، چرا که جای خود را در آموزشها باز کرده است، در این رابطه در شش ماه نخست سال جاری 187 دوره به صورت مجازی با حضور 2094 نفر در شبکه شاک برگزار شده است.
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل به برگزاری دوره آموزشهای کارکنان اشاره کرد و ابزار داشت: در شش ماهه اول سال 1401 تعداد 18 دوره استانی، یک دوره ملی و 4 دوره برای کارشناسان شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان اجرا شده است و بر اساس برنامهریزیهای انجام شده و نیازسنجی آموزش کارکنان هر هفته در پردیس آموزش اردبیل و مفان اجرا میشود. وی تعداد شرکتکنندگان این دورهها را 1304 نفر عنوان کرد. همچنین 9 دوره سنجش مهارت کشاورزی در بهار و تابستان سال جاری با حضور 518 نفر معادل 11743 نفر روز در زمینه تولید نهال و جنگلکاری، تولید و پرورش گل و گیاهان زینتی و کشت زعفران برگزار شده است.
دکتر کمال شهبازی تعداد کل دورههای اجرا شده در شش ماهه نخست سال جاری را 333 دوره با حضور 6072 نفر عنوان کرد و افزود: در بخش آموزش کشاورزی تربیت نیروی انسانی ماهر، انتقال دانش و مهارت افزایی بهرهبرداران بخش کشاورزی جزو اهداف سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی است.