يکشنبه, 25 شهريور 1403

۱۴۰۱/۰۹/۱۹
برگزاری دوره آموزشی با عنوان «آیین نگارش» برای كارشناسان شركت كشت و صنعت و دامپروری مغان در پردیس آموزش كشاورزی مغان

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل در راستای تفاهم‌نامه آموزشی منعقده با شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در سال 1401، یک دوره آموزشی با عنوان «آیین نگارش» با حضور کارکنان واحدهای مختلف شرکت مذکور، روز سه‌شنبه 15 آذرماه سال جاری در محل پردیس آموزش کشاورزی مغان برگزار شد. در این دوره آموزشی دکتر ایمان مهری عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی بعنوان مدرس دوره در زمینه آیین نگارش، اصول گزارش نویسی برای فراگیران مطالب لازم را ارائه نمود و به سؤالات شرکت‌کنندگان در زمینه تدوین، محتوا و انواع گزارش نویسی پاسخ داد. در پایان دوره کلیه فراگیران در آزمون پایانی شرکت نمودند.