يکشنبه, 25 شهريور 1403

۱۴۰۱/۱۰/۰۵
برگزاری دوره آموزشی اصول ایجاد، هدایت و نظارت بر نهادها و تشكل‌های مردم نهاد و غیردولتی در پردیس آموزش كشاورزی اردبیل

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل دوره‌ی آموزشی «اصول ایجاد، هدایت و نظارت بر نهادها و تشکل‌های مردم نهاد و غیردولتی»، ویژه کارشناسان ترویج سازمان جهاد کشاورزی و مدیریت‌های جهاد کشاورزی استان اردبیل به مدت چهار روز از تاریخ 28 آذر لغایت 5 دی 1401 در سامانه شبکه آموزش کشاورزی (شاک) برگزار شد.

این دوره با هماهنگی و برنامه‌ریزی اداره آموزش کارکنان معاونت آموزشی مرکز و با همکاری مدیریت هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی اردبیل اجرا شد. مدرس این دوره دکتر عرفان علیمیرزایی بودند که در خصوص مسائل مرتبط با تشکل‌های مردم نهاد و نقش آن‌ها در ترویج کشاورزی، بر اساس سرفصل دوره مطالبی ارائه کرد. مقرر است پس از ثبت پایان دوره در سامانه آموزش کارکنان، گواهینامه‌های شرکت‌کنندگان قابل دریافت گردد.