به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل در راستای تفاهمنامه آموزشی منعقده با شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در سال 1401، یک دوره آموزشی با عنوان «آشنایی با اصول HACCP و GMP در صنایع غذایی» با حضور تعداد 29 نفر از کارکنان کارخانههای لبنیات و پروسس میوه شرکت مذکور در طی روزهای یکشنبه لغایت دوشنبه 17 بهمن ماه سال جاری در پردیس آموزش کشاورزی مغان برگزار شد.
در این دوره آموزشی محسن پیرنبی خواه کارشناس ارشد صنایع غذایی و از کارشناسان مجرب کارخانه لبنیات شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان به عنوان مدرس دوره در رابطه با محتوای دوره آموزشی شامل تعاریف و اصول کلی HACCP و GMP، نقاط ممیزی بحرانی، سیستمهای کنترل و نظارت در فرآوری و بستهبندی محصولات غذایی به ایراد سخن پرداختند و به سؤالات شرکتکنندگان در رابطه با رعایت موضوعات مطروحه در کارخانه لبنیات شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان پاسخ دادند. در ادامه دوره فراگیران به همراه مدرس دوره از خطوط تولید محصولات لبنی کارخانه لبنیات شرکت بازدید به عمل آوردند و در خاتمه هم در آزمون پایانی دوره شرکت نمودند.

