پنج‌شنبه, 13 دی 1403

مركز تحقيقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل (مغان)

  • ساعت : ۰۹:۳۴
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۰۸/۰۷ 
  • کد خبر : ۲۱۸۴۰۲
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل؛
افزایش ضریب نفوذ ارقام جدید با هم‌افزایی تحقیقات و شركت‌های كشت و صنعت
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل در دیدار با مدیرعامل شرکت ملی کشت و صنعت و دامپروری پارس گفت: شرکت‌های کشت و صنعت و دامپروری مغان و پارس به عنوان بنگاه اقتصادی بزرگ می‌توانند در جهت افزایش ضریب نفوذ ارقام جدید و مقاوم به چالش‌های زراعی گام‌های مؤثری بردارند.

 به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل؛ کمال شهبازی یکشنبه 6 آبان در دیدار با مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری پارس اظهار داشت: توانمندسازی کشاورزان فقط از طریق استفاده از فنّاوری‌های روز دنیا امکان‌پذیر است؛ و شرکت‌های بخش خصوصی و فعال در حوزه اقتصادی بایستی نسبت به ورود این فنّاوری‌ها اقدام نمایند تا کشاورزی منطقه به پیشرفت مطلوب برسد.

 رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل با بیان اینکه سازمان تات سالانه به طور متوسط ۲۰۰ یافته پژوهشی را به کشاورزان معرفی می‌کند، یادآور شد: این سازمان اهتمام ویژه‌ای در ارائه خروجی‌های کاربردی برای کشاورزان دارد که در این راستا ۴۶۵۷ برونداد به‌صورت دستورالعمل، هندبوک، نشریات و ۸۵۶ دانش فنی در اختیار کشاورزان و بخش خصوصی قرار گرفته است.

 کمال شهبازی استفاده از تجهیزات و ادوات کشاورزی پیشرفته و هوشمندسازی کشاورزی را از مهم‌ترین مؤلفه‌های توسعه بخش کشاورزی برشمرد و گفت: شرکت‌های کشت و صنعت و دامپروری مغان و پارس به عنوان بنگاه اقتصادی بزرگ می‌توانند نسبت به واردات این تجهیزات اقدام کرده و ضمن ترویج استفاده از آن‌ها بهره‌برداران را با کشاورزی روز دنیا آشنا کرده و زمینه پیشرفت و رشد بخش کشاورزی را فراهم نمایند.

 رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل از تحقیقات و اجرا به عنوان یک تیم نام برد و افزود: همه باید به هدف مشخص شده که حل مشکلات بخش کشاورزی است اهتمام جدی داشته باشیم.

 مدیرعامل شرکت ملی کشت و صنعت و دامپروری پارس گفت: برای ارتقای تولید و توانمندی شرکت ارتباط تنگاتنگ با مرکز تحقیقات استان ضروری است، فلذا در این مسیر با استفاده از دانش فنی و تحقیقاتی به یافته‌ها و همراهی این مرکز نیاز داریم.

 عدیل سروی افزود: در این خصوص با همکاری بیشتر در جهت افزایش تولید، امنیت غذایی و انتقال دستاوردهای تحقیقاتی به مزارع از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

 مدیرعامل شرکت کشت و صنعت پارس ضمن تأکید بر افزایش همکاری‌های مشترک بر اجرای طرح‌های تحقیقی - ترویجی، PVS و پروژه‌های تحقیقاتی توسط محققان مرکز تحقیقات در اراضی شرکت کشت و صنعت پارس اعلام آمادگی کرد.

جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید

img_2918.jpg

img_2910.jpg

img_2920.jpg

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها