به گزارش روابطعمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل؛ علی صمدزاده گفت: توسعه کشت گیاهان دارویی در راستای تحقق اهداف سیاستهای اقتصاد مقاومتی و تغییر الگوی کشت و مقابله با بحران کمآبی و ضرورت کشت گیاهان مقاوم به کمآبی انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه زعفران گیاهی کمنیاز به آب بوده و محدوده دمایی منفی ۱۵ تا مثبت ۴۰ درجه را تحمل میکند، افزود: در سالهای اخیر به دلیل تغییر شرایط اقلیمی و کاهش منابع آبی، راهبرد تغییر الگوی کشت زعفران بهعنوان کشت جایگزین در زمینهای کشاورزی استان اردبیل موردتوجه قرار گرفته است.
علی صمدزاده با اشاره به اینکه کشاورزان علاوه بر تولید زعفران به مقدار ۳ تا ۱۵ کیلوگرم در هکتار، ۵۰۰ کیلوگرم نیز علوفه و چند تن پیاز برای فروش از سال سوم به بعد خواهند داشت، خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از 85 هکتار زعفران در استان اردبیل کشت میشود.
محقق بخش تحقیقات جنگلها و مراتع مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل از کشت زعفران برای اولین بار در شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در سطح یک هکتار خبر داد و بیان کرد: در همین راستا دوره آموزشی اهمیت کشت و کار گیاه داروئی زعفران یکشنبه ۷ بهمنماه در پردیس آموزش کشاورزی مغان برگزار شد.
جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید