پنج‌شنبه, 11 آذر 1400

مركز تحقيقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل

• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۹/۰۳
دوره آموزش آنلاین با عنوان «پایه‌های بذری و رویشی درختان میوه؛ مزایا و معایب» توسط عضو هیأت علمی مركز تحقیقات و آموزش كشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل در راستای اجرای دوره‌های آموزشی تخصصی در شبکه آموزش کشاورزی (شاک)، دوره آموزش آنلاین با عنوان «پایه‌های بذری و رویشی درختان میوه؛ مزایا و معایب» توسط مهندس معصومی عضو هیأت علمی ایستگاه تحقیقاتی کشاورزی و منابع طبیعی مشگین شهر وابسته به مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل روز سه‌شنبه 2 آذرماه سال جاری برگزار شد. طی این دوره آموزشی در خصوص پایه‌های مختلف درختان میوه شامل بذری و رویشی، مزایا و معایب آن‌ها ارائه گردید. همچنین نام و خصوصیات انواع پایه‌های رویشی درختان میوه شامل سیب، هلو و شلیل، آلبالو و گیلاس، زردآلو و بادام بطور کامل در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت. همچنین به سؤالات شرکت‌کنندگان از استان‌های مختلف کشور پاسخ مناسب از طرف مدرس دوره داده شد. مدرس دوره از شرکت‌کنندگان خواست تا از پایگاه اطلاعاتی تالار ترویج فنون و دانش کشاورزی بازدید و مطالب مورد نیاز خود را از آن سایت دریافت نمایند.

منبع خبر
روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل