يکشنبه, 13 آذر 1401

مركز تحقيقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل (مغان)

  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۵/۱۲ 
برگزاری وبینار تخصصی با عنوان «روش‌های افزایش بازدهی پرورش مرغ گوشتی در واحدهای پرورش دهنده مرغ گوشتی» توسط عضو هیأت علمی بخش تحقیقات علوم دامی مركز تحقیقات و آموزش كشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل (مغان)

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل در راستای ارائه برنامه‌های آموزشی تخصصی در شبکه شاک، سه‌شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ دوره با عنوان «روش‌های افزایش بازدهی پرورش مرغ گوشتی در واحدهای پرورش دهنده مرغ گوشتی» توسط دکتر صحرایی عضو هیأت علمی بخش تحقیقات علوم دامی مرکز برای شرکت‌کنندگان به صورت مجازی ارائه گردید.

در این دوره به موضوعاتی از قبیل اهمیت صنعت پرورش مرغ گوشتی، مزیت‌های نسبی پرورش مرغ گوشتی، شاخص‌های ارزیابی بازدهی پرورش مرغ گوشتی، عوامل محیطی (دما، رطوبت، تهویه، نور و شرایط بستر)، سیستم‌های پرورش، کیفیت نهاده‌های مصرفی، جوجه یکروزه، عوامل تغذیه‌ای (ارزش غذایی و کیفیت اقلام خوراکی، محدودیت مصرف اقلام خوراکی، تنظیم جیره‌های غذایی، شکل خوراک مصرفی) مؤثر بر بازدهی پرورش مرغ گوشتی، تهیه جیره‌های غذایی اقتصادی با حداقل ذرت و کنجاله سویا با اقلام خوراکی جایگزین از قبیل بقایای بوجاری گندم، کنجاله کلزا، جوی لخت، پودر گوشت، بقایای کشتارگاهی طیور، فرآوری و بهبود ارزش غذایی آن‌ها، انواع مکمل‌ها و افزودنی‌ها (آنزیم‌ها، پرو و پری بیوتیک ها، فیتوبیوتیک ها، اسیدیفایرها و ...) و مزیت مصرف آن‌ها در بهبود عملکرد و افزایش بازدهی پرورش مرغ گوشتی پرداخته شد.

منبع خبر
روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل
امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها